✓ Gratis verzending vanaf 50 Euro    ✓ Morgen in huis    ✓ Betalen op factuur

Twitter Facebook

LCD, Plasma & LED TV Beugels - TV-Muurbeugel.nl

Home

Veelgestelde vragen


Onderstaand tref je enkele veelgestelde vragen. Staat je vraag er toch niet bij? Stel je vraag dan per email aan info@tv-muurbeugel.nl.
Past de beugel op mijn TV?
Om deze vraag te beantwoorden zijn twee dingen belangrijk: de afmeting van je TV en de VESA-maat. Let er in eerste instantie op de dat de beugel geschikt is voor de schermgrootte van je TV. Controleer vervolgens of de beugel geschikt is voor de VESA-maat van je TV. Meer info over VESA-maten >>


Moet ik eerst registreren om te kunnen bestellen?
Nee, dat is niet nodig. Je kunt ervoor kiezen een eenmalige aankoop te doen en geen account aan te maken.
 

Wat zijn jullie betaalmogelijkheden?
We hanteren momenteel drie betaalmogelijkheden. Via iDeal betaal je veilig en eenvoudig direct via je eigen bank. Via PayPal kun je eenvoudig betalen met je creditcard. Daarnaast bieden we nog een mogelijkheid om te betalen onder rembours en via overboeking vooraf.
   

Wanneer ontvang ik mijn trackingscode?
Je ontvangt je Post NL trackingscode op werkdagen na 18:00 uur. Bestel je in het weekend of na 17:00 uur? Dan ontvang je je trackingscode de eerstvolgende werkdag na 18:00 uur.


Hoe lang duurt het voordat ik mijn bestelling binnen heb?
Wij versturen je bestelling altijd op werkdagen voor 17.00 uur. Je ontvangt je bestelling dan de volgende dag, ook op zaterdag. Bestellingen die in het weekend geplaatst zijn verzenden we op maandag en zullen dinsdag afgeleverd worden.
 

Versturen jullie ook naar België en ander buitenland?
Nee, dit is helaas niet mogelijk. Wij verzenden alleen binnen Nederland.