✓ Gratis verzending vanaf 50 Euro    ✓ Morgen in huis    ✓ Betalen op factuur

Twitter Facebook

LCD, Plasma & LED TV Beugels - TV-Muurbeugel.nl

Home

 

Retourneren


Alle artikelen kun je binnen 14 dagen na ontvangst zondermeer retourneren waarna je het volledige aankoopbedrag terugkrijgt. Hierbij geldt echter nadrukkelijk dat de artikelen in een zo oorspronkelijk mogelijk en ongeschonden staat bij ons worden afgeleverd. Voor het retour zenden van je pakket brengen wij €5,95 verzendkosten in rekening, ongeacht het gewicht en omvang van het pakket. Je ontvangt van ons een antwoordnummer retouradres en betaalt dan geen verzendkosten aan de PostNL balie. Dit bedrag wordt verrekend met je retour-uitbetaling. Je ontvangt dit retourbedrag vervolgens binnen 14 dagen op je rekening of Paypal account (afhankelijk van de gekozen betaalmethode).

In een (uitzonderlijk) geval dat je een artikel wordt toegezonden dat niet overeenkomt met de bestelling of het door jou bestelde artikel een defect vertoont, dan behoud je het recht binnen redelijke termijn hierover bij ons te klagen. Wij zullen het door jou bestelde artikel vervangen, of indien gewenst, het aankoopbedrag terugstorten. TV-Muurbeugel.nl neemt in dit geval de kosten voor het retour zenden voor haar rekening.


RMA Nummer
Indien je een artikel wenst te retourneren, volg dan de volgende stappen:
• Neem contact op met TV-Muurbeugel.nl. Vermeld hierin het bestelnummer, het artikelnummer en eventueel de reden van retour.
• Vervolgens ontvang je binnen enkele werkdagen een RMA nummer en (antwoordnummer) verzendadres van ons. Het is van belang dat je dit RMA nummer vermeldt bij je retourzending. Zonder RMA nummer kan je retourzending niet in behandeling worden genomen. Tevens dien je de meegeleverde pakbon (of een kopie hiervan) bij de retourzending toe te voegen. Hier kun je ook het RMA nummer op vermelden.
• Je kunt hierbij ook gebruik maken van dit retourformulier, maar dit is geen verplichting. Print dit formulier, vermeld hierop o.a. het RMA nummer en stuur het mee met je retourzending.
• Verpak de artikelen dusdanig dat beschadiging wordt vermeden.
• TV-Muurbeugel.nl is niet verantwoordelijk voor pakketten die niet aankomen. Zorg er altijd voor dat je een verzendbewijs krijgt.